Trabzonspor'dan tarihi rezalet!

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadele ev sahibinin 7-0 üstünlüğü ile sona erdi ve bordo mavililer tarihindeki en farklı yenilgiyi aldı. MAÇ AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN Lig tarihinde ilk kez bir rakibine 7 g

Trabzonspor'dan tarihi rezalet!

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadele ev sahibinin 7-0 üstünlüğü ile sona erdi ve bordo mavililer tarihindeki en farklı yenilgiyi aldı.

MAÇ AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Lig tarihinde ilk kez bir rakibine 7 gol atan Antalyaspor'a galibiyeti getiren goller, 18., 49. ve 79. dakikalarda Ömer, 22. dakikada Charles, 37. dakikada Makoun ile 51. ve 62. dakikalarda Mbilla'dan geldi. Öte yandan Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan, 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu skorun ardından üst üste 2. galibiyetini alan Antalyaspor 45 puana yükseldi. Tarihindeki en farklı yenilgiyi alan Trabzonspor ise, geçtiğimiz hafta Rizespor karşısında aldığı 6-0'lık galibiyetin ardından büyük bir şok yaşadı ve 40 puanda kaldı.

Süper Lig'in 34. ve son haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşa ile karşılaşacakken, Antalyaspor ise deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak.

Bu tarihi yenilgi ile ilgili "atmak istediğiniz başlıkları "habere yorum olarak yazınız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor