Trabzonspor'da transfer zirvesi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal, hafta sonu oynanacak olan kritik Beşiktaş maçı öncesi dün İstanbul’da bir araya geldi.Gençlerbirliği maçında alınan beraberliğin yanı sıra görüşmede ağırlıklı olarak, gelecek sezon

Trabzonspor'da transfer zirvesi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal, hafta sonu oynanacak olan kritik Beşiktaş maçı öncesi dün İstanbul’da bir araya geldi.

Gençlerbirliği maçında alınan beraberliğin yanı sıra görüşmede ağırlıklı olarak, gelecek sezon için izlenecek olan transfer politikasının masaya yatırıldığı ileri sürüldü.

Ersun Yanal’ın bu görüşmede, özellikle yapılacak olan yabancı transferlerin mutlaka 11’de oynayabilecek kalitede olması gerektiğini Başkan Hacıosmanoğlu’na ilettiği öğrenildi. Öte yandan Ersun Yanal transferde tam yetki alırken, Başkan Hacıosmanoğlu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçının mutlaka kazanılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor