Trabzonspor'da transfer satrancı! İşte gündemdeki isimler ve son durum

Trabzonspor'da yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçecek. Yönetimin amacı transferleri kampa yetiştirmek.

Trabzonspor'da transfer satrancı! İşte gündemdeki isimler ve son durum

Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Takımın bu sezon beklentilerin altında kalan performansının ardından yönetim, özellikle orta saha ve forvet hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Karadeniz ekibi, hem gelen hem de giden oyuncular açısından yoğun bir transfer dönemi geçiriyor.

Orta saha için öncelikli hedef olarak belirlenen isim Oliver Torres oldu. Sevilla ile sözleşmesi bu sezon sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Torres için yoğun bir çaba içinde. Daha önce Sevilla, Porto, Villarreal ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Torres'e, teknik direktör Abdullah Avcı'nın büyük bir ilgisi olduğu biliniyor.

Trabzonspor'un Torres'e yaptığı teklif 1.5 milyon Euro yıllık ücret üzerinden 3 yıllık bir kontratken, oyuncunun talebi 2.5 milyon Euro seviyesinde. Bu nedenle yönetim, pazarlık sürecinde rakamı düşürmeye çalışıyor. Ayrıca, Avcı'nın isteği üzerine Torres'in sezon başı kampının ilk antrenmanına yetişmesi hedefleniyor.

Öte yandan, geçen sezon beklentilerin uzağında bir performans sergileyen Nicolas Pepe de gündemde. Kiralık sözleşmesi sona eren Pepe'nin, Avrupa'ya dönme niyetinde olduğu ve bu doğrultuda menajerlerine talimat verdiği öğrenildi. Trabzonspor ise, Southampton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu’yu bir sezon daha kiralamak için İngiliz ekibi ile görüşmelerini sürdürüyor. Ancak bu transferin gerçekleşmesi belirsizlikler içeriyor.

Bordo-Mavililer, hücum hattı için Denis Dragus ve Bruno Petkovic gibi isimlerle ilgileniyor. Abdullah Avcı'nın onay verdiği Rumen futbolcu Dragus için Standard Liege ile pazarlıklar devam ederken, Hırvat yıldız Petkovic için de serbest kalma bedelinin ödenmesi planlanıyor. Trabzonspor ayrıca Wout Weghorst ve Kelechi Iheanacho gibi isimlerle de ilgilendiği yönünde iddialar bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor