Abdullah Avcı onu istiyor! Trabzonspor'un şampiyonluk ikilisi olacaklar!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı şampiyonluk ikilisini oluşturma için raporunu verdi.

Abdullah Avcı onu istiyor! Trabzonspor'un şampiyonluk ikilisi olacaklar!

Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek için geniş çaplı bir transfer harekatı başlattı. Karadeniz ekibi, Dinamo Zagreb'te 5 yıl boyunca birlikte oynayan Mislav Orsic ve Bruno Petkovic'i yeniden bir araya getirme peşinde. 29 yaşındaki Hırvat golcü Petkovic için girişimler devam ederken, kulüp aynı zamanda Leicester City'den Nijeryalı İheanacho ve Gaziantep FK'da kiralık olarak oynayan Rumen santrfor Draguş ile de temas halinde.

Trabzonspor'un bu sezon başında Orsic'i kadrosuna katmasına rağmen, Petkovic transferinde istediği sonucu alamamıştı. Ancak, Petkovic'in Dinamo Zagreb ile bu sezon gösterdiği performans, onu tekrar gündeme taşıdı. 34 maçta 17 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyen Petkovic, ayrıca Hırvatistan Milli Takımı adına da 2024 yılı içinde oynadığı 5 maçta 3 gol kaydetti.

Petkovic ve Orsic'in birlikte geçirdikleri verimli sezonlar dikkate alındığında, Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirebilmesi takıma önemli bir katkı sağlayabilir. Hırvat basınına göre, Petkovic'in mevcut sözleşmesinde 1-15 Haziran tarihleri arasında geçerli olan 2 milyon Euro'luk bir serbest kalma bedeli bulunuyor. Bu bedel, 16 Haziran-16 Temmuz arasında 2.5 milyon Euro'ya çıkarken, 17 Temmuz'dan itibaren istenen bedel serbestçe belirlenecek. Bu nedenle, Trabzonspor'un transferde aceleci davranması bekleniyor.

Orsic, eski takım arkadaşı hakkında yaptığı açıklamada, "Kendisiyle çok iyi arkadaş olduğumu söyleyebilirim. 5 yıl boyunca birlikte birçok gol attık ve birbirimize asistler yaptık. Tekrar bir araya gelme fırsatı bulsam bundan büyük mutluluk duyarım," dedi. İkilinin birlikte geçirdiği 178 maçta 69 gol ve 57 asist ürettikleri biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor