Trabzonspor’da sorun para mı?

Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a evinde mağlup olan Trabzonspor zirve yolunda yara alırken Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında deplasmanda oynanan Osmanlıspor ‘a da 3-1 mağlup olunması ve oyuncuların isteksiz görüntüsü taraftarlar ve camiadan büyük eleştir

Trabzonspor’da sorun para mı?

Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a evinde mağlup olan Trabzonspor zirve yolunda yara alırken Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında deplasmanda oynanan Osmanlıspor ‘a da 3-1 mağlup olunması ve oyuncuların isteksiz görüntüsü taraftarlar ve camiadan büyük eleştiri aldı.

Lige iyi başlayan ve ileriye dönük olarak futbol anlamında iyi sinyaller veren takımın bir anda nasıl bu kadar kötü duruma geldiği herkes tarafından merak edilirken bu durumun arkasında yönetim bazında bazı sorunların yattığı ileri sürüldü.

SORUN PARA MI?

İddiaya göre futbolculara ödeme yapılmadığı ve para alamayan futbolcuların moralinin bozuk olduğu gelen bilgiler arasında. Büyük borç yükü altında olan yönetimin ise krizi çözmeye çalıştığı ve oyunculara çek verdiği ancak sorunun bu çeklerle de çözülemediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor