Trabzonspor’da kritik viraj

Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak olan Trabzonspor – Bursaspor karşılaşması Avrupa Ligine katılma adına belirleyici rol oynayacak.Bu sezon takım istikrarından uzak bir görüntü sergileyen Trabzonspor kadro yapısı olarak bu sezon eleştirileri üzerinde

Trabzonspor’da kritik viraj

Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak olan Trabzonspor – Bursaspor karşılaşması Avrupa Ligine katılma adına belirleyici rol oynayacak.

Bu sezon takım istikrarından uzak bir görüntü sergileyen Trabzonspor kadro yapısı olarak bu sezon eleştirileri üzerinde topladı. Sezon başı ve devre arası yaptığı transferlerin birçoğundan istediği verimi almayı başaramayan Trabzonspor bu anlamda ligin zirvesinden bir hayli geride kaldı.

Savunma hattında hemen her maçta farklı bir dizilişe yer veren teknik direktör Ersun Yanal’ın Bursaspor karşılaşmasına nasıl bir savunma dizilişi ile çıkacağı merak konusu. Salih, Uğur, Bosingwa ve Yusuf Erdoğan ile bir savunma hattı oluşturması beklenen Yanal’ın bu 4’lünün önünde Medjani’nin görev yapması bekleniyor.

Orta sahada takıma katıldığı günden beri bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen ve son olarak Beşiktaş maçında taraftarın protestosuna maruz kalan Erkan Zengin’in bu karşılaşma da forma giyip giymeyeceği belirsizliğini korurken, Bordo-Mavililerin orta sahasının Deniz, Mehmet Ekici, Özer ve Erkan Zengin 4’lüsü ile oluşması bekleniyor. Forvet hattında iç sahanın değişmez Golcüsü Oscar Cardozo’nun bu karşılaşmada görev yapması bekleniyor.

Rakip Bursaspor ise Teknik Direktör Şenol Güneş ile ligde iyi futbol oynayan takımların başında yer alırken gol yollarında sıkıntı çekmediği gözlerden kaçmıyor. Ligde son oynanan maçta Kardemir Karabükspor’u 7-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etmeyi başaran Bursaspor’un tek hedefi ise Avrupa Ligine katılmayı garantileyip UEFA’dan aldığı cezayı bu sezon çekmek.

İki takım açısından zor geçmesi beklenen karşılaşmada bol golün atılması ve seyir zevki yüksek bir maçın oynanması beklentiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor