Trabzonspor'da Hurma kararı!

Trabzonspor'da Muharrem Usta'nın başkanlığa gelmesinin ardından en çok merak edilen konulardan biri Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın görevine devam edip etmeyecek olmasıydı. Hurma konuyla ilgili Haber61'e yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini ilan ett

Trabzonspor'da Hurma kararı!

Trabzonspor'da Muharrem Usta'nın başkanlığa gelmesinin ardından en çok merak edilen konulardan biri Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın görevine devam edip etmeyecek olmasıydı.

Hurma konuyla ilgili Haber61'e yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini ilan ettikten sonra yönetim kanadı da kararını verdi.

Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgiye göre; Teknik direktör konusunda Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar devam etme kararı alan yönetim Süleyman Hurma için ise şimdilik yola devam kararı aldı. Hurma'nın bir süre daha bu göreve devam edeceği ve gelecek dönemde durumun analiz edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor