Tekelioğlu ve Hurma için resmi açıklama!

Trabzonspor'da yönetim kurulu toplantısında Sadi Tekelioğlu ve Süleyman Hurma ile ilgili alınan karar resmi olarak açıklandı   Basın Sözcüsü Prof. Dr Asım Örem yönetim kurulunun bugün aldığı kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.   Örem şöyle konuştu;  

Tekelioğlu ve Hurma için resmi açıklama!
Trabzonspor'da yönetim kurulu toplantısında Sadi Tekelioğlu ve Süleyman Hurma ile ilgili alınan karar resmi olarak açıklandı
 
Basın Sözcüsü Prof. Dr Asım Örem yönetim kurulunun bugün aldığı kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Örem şöyle konuştu;
 
"Yönetim Kurulunun bugün yaptığı ilk toplantısında kamuoyunun gündemini meşgul eden  Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu ve Sportif Direktörümüz Süleyman Hurma ile ilgili konuları da gündemine alarak karara bağlamıştır.
 
Buna göre yönetimimiz Sportif Direktörümüz Süleyman Hurma'nın görevine devam etmesi yönünde karar alırken, Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu'yla da ilk yarının bitimine kadar çalışma kararı almıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor