Trabzonspor'da Hardy fırtınası

Cevat Soydaş Turnuvası B Grubu 2. gün maçında Trabzonspor Medical Park’la Royal Halı Gaziantep karşı karşıya geldi. Mücadele hızlı başlayan Bordo Mavili ekip 11-2′lik başlangıç yapsa da Royal Halı Gaziantep Andrew Rautıns’in 5 üç sayılık basketiyle ilk çe

Trabzonspor'da Hardy fırtınası
Cevat Soydaş Turnuvası B Grubu 2. gün maçında Trabzonspor Medical Park’la Royal Halı Gaziantep karşı karşıya geldi. Mücadele hızlı başlayan Bordo Mavili ekip 11-2′lik başlangıç yapsa da Royal Halı Gaziantep Andrew Rautıns’in 5 üç sayılık basketiyle ilk çeyreği 21-20 üstün tamamladı. İkinci periyotta da iki takım başa başa bir oyun ortaya koyarken 15. dakikasını Royal Halı Gaziantep’in 35-33 üstün geçtiği devreyi Trabzonspor Medical Park son bölümdeki oyunuyla 47-43 önde tamamladı.
 
Üçüncü periyoda iyi başlayan Royal Halı Gaziantep olsa da Trabzonspor Medical Park Hakan Demirel’le üç sayı çizgisi gerisinden ve faul atışlarından bulduğu sayılarla final periyoduna 67-60′lık üstünlükle girdi. Dördüncü çeyrek karşılıklı sayılarla başladı. 35. dakika geride kalırken Bordo Mavili ekip üstünlüğünü sürdürdü: 70-78. Mücadelenin 38.13 dakikasında Royal Halı Gaziantep Earl Calloway’in üçlüğü ile farkı vire indirdi: 80-81. Kalan bölüm taktik fauller şeklinde geçerken maçının kazananı 86-83 ile Trabzonspor Medical Park oldu. Karşılaşmada Trabzonspor'da sakatlığının ardından ilk maçına çıkan Hardy 17 sayı bularak takımının en skorer oyuncusu oldu.
 
Bugün alınan sonuçların ardından TOFAŞ ve Royal Halı Gaziantep gruplarını sonuncu olarak tamamladı ve 26 Eylül Cumartesi günü saat 14.00′te 5. maçına çıkacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor