Trabzonspor'da gençlere gün doğdu!

HABER61 SPOR SERVİSİ Trabzonspor'da Şota Arveladze'nin görevden ayrılması üzerine teknik direktörlük koltuğuna  Atlyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun getirilmesi takımdaki genç futbolcuların umudu oldu. Tekelioğlu'nun altyapıya büyük önem verdiği bilinirk

Trabzonspor'da gençlere gün doğdu!

HABER61 SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Şota Arveladze'nin görevden ayrılması üzerine teknik direktörlük koltuğuna  Atlyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun getirilmesi takımdaki genç futbolcuların umudu oldu.

Tekelioğlu'nun altyapıya büyük önem verdiği bilinirken bir çok futbolcusunu A takımda deneyebileceği öğrenildi. Özellikle genç futbolculardan Muhammet Beşir'i çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Tekelioğlu'nun gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında şans verebileceği belirtildi.

Genç futbolculardan Muhammet'in yanı sıra Mertcan Çam'ı da kadroya dahil etmesi beklenen Tekelioğlu'nun "Gelecekte Türk futbolunun yıldızı olacak" dediği altyapıdan birkaç ismi de A takım kadrosuna monte etmeyi düşündüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor