Trabzonspor'da değişiklik sinyali!

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, 26 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor maçında kadroda rotasyona gitmeyi planladığı öğrenildi. Galatasaray maçında yedek kulübesinde beklettiği Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan'ı Osmanlıspo

Trabzonspor'da değişiklik sinyali!

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, 26 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor maçında kadroda rotasyona gitmeyi planladığı öğrenildi.

Galatasaray maçında yedek kulübesinde beklettiği Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan'ı Osmanlıspor maçında ilk 11'de oynatmanın planlarını yapan Gürcü teknik adam, rakibin oyun sistemine göre oyuncu tercihlerini yapacak. N'Doye ve Cardozo arasında da değişiklik yapmayı planlayan Shota Arveladze, bu iki oyuncu hakkındaki kararını ise hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda oyuncuların durumlarına bakarak karar vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor