Trabzonspor'da bu isimler sıkıntı yaratıyor

Gelecek sezon için yeni bir kadro yapılanması hedefleyen Trabzonspor'da gelecek oyuncular kadar gönderilmesi planlanan oyuncular da büyük önem taşıyor. Ancak bu noktada bordo mavili yönetim bazı isimlerle sorun yaşıyor. Bordo mavililerde gelecek sezonun k

Trabzonspor'da bu isimler sıkıntı yaratıyor

Gelecek sezon için yeni bir kadro yapılanması hedefleyen Trabzonspor'da gelecek oyuncular kadar gönderilmesi planlanan oyuncular da büyük önem taşıyor. Ancak bu noktada bordo mavili yönetim bazı isimlerle sorun yaşıyor.

Bordo mavililerde gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı ve İshak Doğan'ın takımdan ayrılmak istemediği belirtiliyor. Üç oyuncunun yüksek maliyetleri nedeniyle de yolları ayırmak isteyen yönetimin, oyuncuların tavrı nedeniyle zor günler yaşadığı kaydedildi.

Takımdan ayrılmak istemedikleri için ağır hareket eden 3 futbolcuya Süpe Lig'den bazı takımların talip olduğu belirtilirken oyuncuların aldıkları yüksek ücretler nedeniyle henüz anlaşma sağlanmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor