Trabzonspor'da Bjelica'dan Volkan Demirel'e yanıt! "Bla bla bla..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Hatayspor maçı sonrası konuştu.

Trabzonspor'da Bjelica'dan Volkan Demirel'e yanıt! "Bla bla bla..."

Trabzonspor;'da Teknik Direktör Nenad Bjelica, Hatayspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Bjelica'nın maç sonu basın toplantısında yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Hatayspor’u tebrik ederek başlamak istiyorum bizim adımıza hayal kırıklığı yarattı. Son 15-20 dakikalık bölüm özellikle. Maç geneline bakarsak 70 dakika boyunca oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. 2-0 öne de geçtik. Galip gelmeye yakındık. Sonrasında iyi savunma yapıp kontra ataklarla fırsatları değerlendirebilecekken bunu yapamadık.

Bizim adımıza sert bir darbe oldu. Gayet iyi oynayıp buralara gelmiştik. Bizim için sert ve önemli bir darbe oldu.

Değişiklik yaptığınızda veya yapmadığınızda sorgulanıyor. Hedef mantıklı seçimler yapmak. Onuachu ve Ömür çok efor sarf etti. Daha taze oyuncular oyuna katarak maçı kazanabilmeyi istedik.

Beşiktaş maçıyla aynı değişiklikleri yaptık. Orada iyi gitti ama burada istediğimiz gibi gitmedi. Henüz analiz etmeden bunu anlatabilmek kolay değil. Her zaman maç kazandıracak mantıklı değişiklikleri yapmalıyız. Bugün işler iyi gitmedi maalesef.

Çok zekilermiş o zaman. Bla bla bla... Onlar sadece bu tarz yorumlar.

Savaş sonrasında general olmak kolay. Bir şey söylerken bir argümana dayalı olmak lazım. Bir şey söylerken bir hangi düşünceye bunları söylediklerini ifade edebilmeleri lazım.
Hangi maçta takımımız son dakikalarda sıkıntı yaşadı? Belki bir tek Antalyaspor maçında yaşadık. Beşiktaş maçında da yoktu sorun.

Rakibimiz bugün şanslıydı. 3 kaleyi bulan şutta 3 gol buldular. Tarih her zaman kazananları yazar.

Hatayspor iyi takım. Bugün ilk 70 dakikada rakibimiz hücumda bir şey gösteremedi. Bu da bizim yaptığımız şeylerden biri. Yediğimiz goller bizim hatalarımızdan kaynaklanan goller. Son 20 dakika maçı kontrol edebilseydik bu sonuç böyle olmayacaktı.

Analizi yaptıktan sonra oyuncularımızla detaylı konuşacağız. Her maçtan sonra yanlışları tekrarlamamak adına oyuncularımızla bunu konuşuyoruz. Daha önceki dönemlerde de gol yeme sorunu vardı. Bizim de üzerine çalıştığımız şey defansif stabilite. Son azmi gösterebilseydik sonuç farklı olabilirdi.

Beşiktaş maçı harika geçmişti. Bugünkü 70 dakika da iyiydik ama Trabzonspor gibi bir takımda son 15-20 dakikalık bölümün yaşanmaması gerekiyor. Oyuncularımızla aynı hataları yapmamak adına oturup konuşacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler