Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye çağrı! "Bize açıklasınlar..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye çağrı! "Bize açıklasınlar..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Pendikspor maçı hakemi konusunda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çağrıda bulundu.

Doğan, Büyükekşi'nin Pendikspor maçı sonrası kendisini aradığını ve maçın hakemlerin cezalandırıldığı söylemesine karşın hakemlerin daha sonra görev aldığını, bu konunun izaha muhtaç olduğunu ifade etti.

Doğan'ın konuya dair açıklamaları şu şekilde;

"BÜYÜKEKŞİ BENİ ARADI..."

Trabzonspor bu işlerin en büyük dayağını yiyen takım. 40 yıldır kaç kez şampiyonluğu elinden alınmış bir takım. Nerede nasıl mücadele vereceğimizi biliyoruz. Herkes üç aşağı beş yukarı sahada olanları görüyor. Adana Demirspor maçında Visca'nın itilişini kimse açıklayamaz. Kör müsün derler adama. Pendik maçında hakem koşarak geldi, Mendy için yüzüne vurdu diye işaret ediyor. İnanılmaz bir şey. Görüntüler ortada. TFF Başkanımıza soruyoruz. Bu hakem ceza almıştı. Beni arayıp anlattınız, hakemler ceza aldı dediniz. Bu hakemlerin cezası ne oldu? Rica ediyorum, bize bunu açıklasınlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor