Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde Samsunspor'a konuk olacak. Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 2 maçtan da galip ayrılan ve sezonu 3. tamamlama konusunda avantaj yakalayan Trabzonspor, 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

Mücadele öncesi Trabzonspor 58 puanla 3. sırada yer alırken, Samsunspor ise 39 puanla 13. konumda bulunuyor.

Deplasman biletleri tükendi

Samsunspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan mücadele için satışa sunulan 1600 dolayındaki misafir tribünü biletleri kısa süre içinde tükendi. Bordo mavilileri, Samsun deplasmanında 1600 dolayındaki taraftar tribünden destekleyecek.

Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Samsunspor ile Trabzonspor arasında 4 Mayıs Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma 19.00'da başlayacak.

Samsunspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Samsunspor - Trabzonspor müsabakası Bein Sports 1 ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler