Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor'da Başakşehir maçı sezonun en kritik maçlarından biri

Trabzonspor, Adana Demirspor'u 1-0 ile geçerek ligdeki üst üste 3. galibiyetini aldı.

4 maçlık kötü serinin camia ve taraftarda yarattığı umutsuz, son 3 maçın kazanılması ile biraz olsun dağılmış oldu.

Adana Demirspor maçının özellikle ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtan bir Trabzonspor vardı. Olumsuz olarak görülebilecek tek nokta, ilk yarıda maçın en azından 2-0'a gelmemesi olabilir. Bir başka maçta pozisyonları değerlendirme konusunda bu kadar bonkör davranılması, puan kaybına neden olabilirdi.

İkinci yarıda biraz daha rölantide oynayan, daha çok Başakşehir maçının hesaplarını yapmaya başlayan bir Trabzonspor vardı. Visca'nın oyundan erken alınması bunun bir göstergesiydi.

Trabzonspor'un şu an için ulaşılabilir hedefleri ligde 3. olmak ve Türkiye Kupası'nda finale kadar gitmek. Başakşehir maçı gelinen noktada bu sezonun en kritik maçlarından biri olacak. Trabzonspor'un kötü geçen sezonlarda kupa ile teselli bulduğu çok sezonları oldu. Umarım bu sezon da öyle bir sonla taçlanır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR