Trabzonspor'da Avcı maç öncesi konuştu! "Ritmi yakalamak istiyoruz"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı maç öncesi konuştu! "Ritmi yakalamak istiyoruz"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Sivasspor'u konuk ediyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı maç öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Bugün 17 Mart'tan sonra 2. Müsabakayı oynuyoruz. Ocak ayında 9 tane maç oynadık. Sakatlar transferler derken. 17 Marttan bu zamana 2. Müsabakayı oynuyoruz. Pek sağlıklı değil. Bir sonraki sene planlamanın daha doğru şekilde yapılmasından yanayız.

Sivasspor ile karşılaşacağız. Formasyon olarak zaman zaman 4lüğü 5liği denemişler. Önemli konu başlıkları var. Sahadaki çalışmanın karşılığını almak istiyoruz. Bizim için çok değerli. Sabırlı ve akıllı coşkuyu kaybetmeden oynayacağız. Bunu uygulamaya çalışacağız. Bu ritmi yakalamak istiyoruz.

Onuachu kırık ve kasıktaki problemler yüzünden performans departmanı, sağlık departmanı ile onun fiziksel yüklemlerini yapıyoruz. Kayseri maçı ile bizimle beraber olacak. Lig 3. ve Türkiye kupası hedefimiz. Umarım doğru bir adım atarız.

Önümüzdeki sene taraftara ihtiyacımız var. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar. Sakin ve sabırlı şekilde. Onların dışarıdaki enerjisini biliyoruz. Milyonlarca taraftar burada değil ama televizyon başında izliyordur. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor