Trabzonspor'da Avcı Başakşehir maçı sonrası konuştu: "Kupayı almak istiyoruz"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Başakşehir maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir'i Visca'nın golüyle 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Mücadele sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

İlk yarı iyi oynadık. Golü erken bulabilsek oyunun akışı değişebilirdi. Doğruları yaptık fakat golü bulamadık.

Golü bulduktan sonra rakip sayıca daha fazla üzerimize geldi. Rakibin silahlarını etkisiz hale getirmeye çalıştık. 90 dakikalık bölümde, rakibe belki ikinci yarıda 1 pozisyon verdik. Genel olarak maçı domine ettik. Daha erken maçı koparabilirdik.

Hedeflerimize net şekilde devam ediyoruz. Trabzonspor bu kupalara ambargo koyarak tarihteki yerini almıştır. Bu kupayı da almak istiyoruz. Hedefe, doğru şekilde devam ediyoruz. Trabzonspor inatçıdır ve vazgeçmez. Başakşehir'e de bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.

Taraftara da teşekkür ederim. Açık kanal olmasına rağmen tribünde yer alarak bize destek oldular.

Umut'un kafasına top geldi. Tomografi çekilmeye gitti. Onuachu'nun da yarın MR'ı çekilecek. Sağlık ekibi bu konuda bir bilgi verecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor