Trabzonspor’da aidat krizi

Trabzonspor’da yaklaşan olağan kongre öncesi üye aidatları yatırma konusunda kaos sürüyor. Bordo-Mavili yönetimin yaptığı son hamle ile online olarak aidatlarını yatırmak isteyen üyelere getirilen TC kimlik numarası zorunluluğu şehir dışında bulunan ve Tr

Trabzonspor’da aidat krizi

Trabzonspor’da yaklaşan olağan kongre öncesi üye aidatları yatırma konusunda kaos sürüyor.

Bordo-Mavili yönetimin yaptığı son hamle ile online olarak aidatlarını yatırmak isteyen üyelere getirilen TC kimlik numarası zorunluluğu şehir dışında bulunan ve Trabzonspor delegesi olan üyeleri çileden çıkarttı.

Trabzonspor’a eski üye olan ve verilerine TC kimlik numarası kayıtlı olmayan delegeler üye aidatlarını yatıramamakla karşı karşıya kaldı.

Yönetime isyan eden Trabzonspor üyeleri biz şehir dışındayız ve internet üzerinden borcumuzu ödemeye kalktığımız da işlem gerçekleştiremiyoruz.TC kimlik numaramız Trabzonspor veri tabanında olmadığı için ya Trabzonspor’u aramak zorundayız ya da şehir dışından Trabzonspor Kulübüne gidip sisteme TC kimlik numaralarımızı tanımlattırmamız gerekiyor ifadelerini kullandılar.

Trabzonspor’da daha önceki yönetimlerin böyle bir uygulama yapmaması mevcut yönetimin böyle bir hamle yapması Bordo-Mavili taraftarları kızdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor