Trabzonspor'da 1 geldi, 8 gitti! İşte kasaya giren bonservis bedeli

Trabzonspor kış transfer döneminde 1 futbolcuyu kadrosuna kattı, 8 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor'da 1 geldi, 8 gitti! İşte kasaya giren bonservis bedeli

Türkiye 11 Ocak'ta başlayan transfer dönemi, 9 Şubat'ta sona erdi.

Mali yönden sıkıntılı günlerden geçen Trabzonspor, kış transfer dönemini tek transferle tamamladı. Bordo mavililerde mevcut kadrodan ise 8 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Tek transfer Meunier

Trabzonspor, Dortmund forması giyen 32 yaşındaki Belçikalı sağ bek Meunier'i bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Sol bek ve 8 numara pozisyonları için de girişimlerde bulunan Trabzonspor, mali açıdan karşılaştığı talepler sonrası bu transferleri gerçekleştiremedi.

iste-ts-bonservisleri-1.webp

8 futbolcu ile yollar ayrıldı

Bordo mavili ekip, kış transfer döneminde 8 futbolcu ile yollarını ayırırken, yaklaşık olarak 3.7 milyon Euro'yu kasasına koydu.

Abdülkadir Ömür 2.5 milyon Euro bedelle Hull City'nin, Bakasetas ise 1 milyon Euro bedelle Panathinaikos'un yolunu tuttu.

Larsen ile sözleşme feshi yapılırken, Arda Akbulut 1461 Trabzon'a, Süleyman Cebeci 68 Aksaray Belediyespor'a, Teklic ve Kourbelis ise Karagümrük'e kiralandı.

Öte yandan sezonun ilk yarısını 1461 Trabzon'da kiralık olarak geçiren Behlül Aydın, Kastamonuspor'a zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Behlül Aydın'ın zorunlu satın alma opsiyonunun 5.4 milyon TL civarında olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler