2024 EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2024 EKPSS tercih sonuçlar ne zaman açıklanacak?

2024 EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2024 EKPSS tercih sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

2024 EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2024 EKPSS tercih sonuçlar  ne zaman açıklanacak?

EKPSS tercihleri 10-19 Ocak tarihleri arasında tamamlandı ve adaylar şimdi tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar.

EKPSS tercih sonuçları, ÖSYM'nin internet https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişilebilecek. Ancak, henüz tercih sonuçlarının açıklanacağı net bir tarih belirtilmedi. Önceki açıklamalara dayanarak, tercih sonuçlarının Şubat ayı içinde açıklanması bekleniyor.

thumbs-b-c-699d47903e8e73e4f11e563d201e6874.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli memur atamasının yapılacağını duyurmuştu. Bu atamaların gerçekleşeceği tarihler ve süreçle ilgili detaylar henüz belirsizliğini koruyor.

EKPSS yerleştirmeleri, ÖSYM tarafından yapılacak olup, sınava girilen öğrenim düzeyi, cinsiyet ve mezuniyet alanları gibi faktörler dikkate alınarak yapılacak. Adayların tercihlerine göre yerleştirmeler gerçekleştirilecek ve tercih edilen kadrolara uygunluk kontrol edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim