Trabzonspor'a yeni Jaja iddiası

Başkan Muharrem Usta, scout ekibinin başına getirdiği Jan van Staa'dan "Jaja" tarzında bir oyuncu istemişti. Araştırma yapan Staa, Usta'ya aradıkları ismin İdrissa Sylla olduğunu aktardığı öne sürüldü.   Fotomaç'ın iddiasına göre; Çok hızlı bir oyun stili

Trabzonspor'a yeni Jaja iddiası
Başkan Muharrem Usta, scout ekibinin başına getirdiği Jan van Staa'dan "Jaja" tarzında bir oyuncu istemişti. Araştırma yapan Staa, Usta'ya aradıkları ismin İdrissa Sylla olduğunu aktardığı öne sürüldü.
 
Fotomaç'ın iddiasına göre; Çok hızlı bir oyun stili olan ve her iki kanadı da kullanabilen 25 yaşındaki Gine asıllı forvet için vatandaşı Yattara'dan da yorum alınacak. Sezon sonuna kadar yakından izlenecek olan oyuncunun performansına göre transfer edileceği gelen bilgiler arasında. 
 
Değeri 1.5 milyon euro 
 
Arderlecht kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sylla'nın şu andaki piyasa değeri 1.5 milyon euro civarında gözüküyor. Arderlecht ile şu ana kadar 25 maça çıkan 1990 doğumlu yıldız, rakip fileleri 6 kez sarstı. 1.86 boyu ile hava toplarında da etkili olan Sylla'nın Trabzonspor'a 'Hayır' demeyeceği dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor