Trabzonspor'a dost uyarısı

Trabzonspor Yönetim Kurulu eski üyesi deneyimli yönetici Atalay Armutcu’dan uyarılarArmutcu Trabzonspor’un mevcut durumunun iyi  olmadığını söyledi. Uzun yıllar Akçaabat Sebatspor ve Trabzonspor’da yöneticilik görevlerinde bulunan Atalay Armutcu  Trabzons

Trabzonspor'a dost  uyarısı

Trabzonspor Yönetim Kurulu eski üyesi deneyimli yönetici Atalay Armutcu’dan uyarılar

Armutcu Trabzonspor’un mevcut durumunun iyi  olmadığını söyledi. Uzun yıllar Akçaabat Sebatspor ve Trabzonspor’da yöneticilik görevlerinde bulunan Atalay Armutcu  Trabzonspor’u yönetenlerin ekonomik konularda dikkatli olması gerektiğinin altını çizerek” Cumhuriyetle yaşıt kulüb Akçaabat Sebatspor’un durumu ortada.

Trabzonspor’u yönetenler A.Sebatta olayından ders çıkarmalıdır. Kulüp  böyle borçlandırılmaya devam edilirse Trabzonspor’un sonu da  aklımıza bile getirmek istemesek te Akçaabat Sebatspor gibi olabilir. Bu ihtimal var. Trabzonspor'u yönetenler akçaabat sebatspor'un yaşadığı o süreçe bakıp buradan dersler çıkarmaları gerekir "dedi

TÜZÜĞE BORÇLANMA MADDESİ KOYULMALI

Deneyimle Yönetici Atalay Armutcu kulübü borçlandırmanın mutlaka bir limiti olmalı. Tüzüğe bir madde eklersiniz ve dersiniz ki Yönetimler kulüp  bütçesinin yüzde 10 ,15,yada 20 si kadar borçlanabilir. Yönetim tüzüğe konulan borçlanma miktarını aştı mı bu kez parayı kendi cebinden öder. Bu mutlaka yapılmalı. Bu gün ülkemizde Enerji Piyasasını EPDK Bankaları BBDK denetliyor. Bakın ülkede en fazla para spor kulüplerinde dönüyor.

Bu kurumlar bir üst kuruluş tarafından denetlenirken maalesef spor kulüplerinin denetimi yetersiz. O zaman Trabzonspor’un tüzüğüne yönetimlerin borçlanma miktarı mutlaka eklenmeli. Yoksa yönetim gelir görev yapar kulübü trilyonlarca lira borçlandırır ve kimseye de hesap vermedin ceketini alır gider. UEFA Mali Fair Play’ı getirdi. Şimdi kulüpler denetleniyor ama buda son derece yetersiz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor