Trabzonspor yöneticisinin oğlu Trabzonspor’dan iş aldı

Kuzey Ekspres bugün Trabzonspor ile ilgili ilginç bir iddiayı yazdı. İddiaya göre Trabzonspor yöneticisi Köksal Güney’in oğlu Trabzonspor Kulübü’nden iş aldığı yönünde. İddia halen yalanlanmadı.   İddiada ise şu ifadeler yer aldı;   Köksal’ın oğlunun şirk

Trabzonspor yöneticisinin oğlu Trabzonspor’dan iş aldı
Kuzey Ekspres bugün Trabzonspor ile ilgili ilginç bir iddiayı yazdı. İddiaya göre Trabzonspor yöneticisi Köksal Güney’in oğlu Trabzonspor Kulübü’nden iş aldığı yönünde.
İddia halen yalanlanmadı.
 
İddiada ise şu ifadeler yer aldı;
 
Köksal’ın oğlunun şirketi!
 
Trabzonspor genel sekreteri Köksal Güney’in oğlunun bir süre önce bir iş güvenliği şirketi kurduğunu duymuştuk. Önceki gün ise yeni kurulan bu iş güvenliği şirketinin Trabzonspor’dan iş aldığı söylendi. Hem de yüksek bir bedelle. Kulaktan kulağa fısıldanan rakam aylık 10 bin lira civarında. TS Başkanı Hacıosmanoğlu’na yakın bir kaynak ise ücretin o kadar yüksek olmadığını söyledi. Çokları Köksal Güney’in TS yönetim kurulundan istifa etmemesini bu olaya bağlıyor. Bu iddia ve söylentinin doğru olduğunu sanmıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor