Trabzonspor umduğunu bulamadı!

Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın satışından sonra forvetteki büyük eksikliği durduramadı.   Geçtiğimiz sezon 40 gol atan bordo-mavili ekip, son üç yılın en az golünü kaydetmişti. Burak gittikten sonra forvete alınan futbolculardan sadece Cardozo ilk sezonunda

Trabzonspor umduğunu bulamadı!
Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın satışından sonra forvetteki büyük eksikliği durduramadı.
 
Geçtiğimiz sezon 40 gol atan bordo-mavili ekip, son üç yılın en az golünü kaydetmişti. Burak gittikten sonra forvete alınan futbolculardan sadece Cardozo ilk sezonunda 20 golle beklentilere biraz olsun karşılık verirken, Yatabare, N'doye, Waris gibi oyuncular hayal kırıklığı yaşatmıştı. Bu oyunculardan Waris 4.5 milyon euro'ya satılırken, Yatabare ve N'doye de kiralık olarak gönderilmişti.
 
Sezonun sona ermesiyle birlikte Yatabare ve N'doye'nin geri dönecek olması büyük bir sıkıntı yaşattı. Karadeniz ekibi bir dönem kurtarıcı olarak transfer ettiği oyunculardan şimdi kurtulmanın yollarını arıyor. Trabzonspor yönetimi, söz konusu oyuncuları satması halinde 26 milyon TL'lik bir külfetten kurtulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor