Ersun Yanal tek tek anlatacak!

Yeni sezon öncesinde Trabzonspor'da en yoğun mesaiyi teknik direktör Ersun Yanal harcıyor.   Başkan Muharrem Usta ile sık sık fikir alışverişinde bulunan deneyimli hocanın diğer zamanının büyük bölümü de izleme ekibi ve kendi yardımcılarıyla geçiyor.   He

Ersun Yanal tek tek anlatacak!
Yeni sezon öncesinde Trabzonspor'da en yoğun mesaiyi teknik direktör Ersun Yanal harcıyor.
 
Başkan Muharrem Usta ile sık sık fikir alışverişinde bulunan deneyimli hocanın diğer zamanının büyük bölümü de izleme ekibi ve kendi yardımcılarıyla geçiyor.
 
Hem yerli hem de yabancı, transferi düşünülen isimlerde Yanal’ın misyonu bununla da sınırlı kalmayacak. Bordo-Mavililer’in hocasının ikna noktasında bizzat devreye gireceği ve oyunculara kulübün hedeflerini, yakın gelecek projelerini tek tek anlatacağı, Trabzonspor’a gelerek yıldızlaşan, adeta yeniden doğan oyuncular üzerinden örnekler vereceği belirtildi.
 
Bu noktada da Ersun Yanal’ın en büyük kozu hiç kuşku yok ki, kulübün 50. yılı ve taşınılacak olan yeni stat... Yanal, yepyeni bir kadro yapılanması içinde herkese eşit şans sözü de verecek ve “Formayı isimler, geçmiş kariyerler değil, mücadele edenler ve gerçekten isteyenler giyecek” ifadelerini kullanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler