Trabzonspor UEFA'dan men cezası alacak mı?

Trabzon'da yayın yapan bir yerel gazete, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın efsane futbolcularla yaptığı toplantıda 'UEFA'dan 2+2 yıl men ceza çıkabilir' şeklinde ifadeler kullandığını iddia etmişti. Konuyla ilgili Trabzonspor Kulübü bir açıklama yaptı

Trabzonspor UEFA'dan men cezası alacak mı?
Trabzon'da yayın yapan bir yerel gazete, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın efsane futbolcularla yaptığı toplantıda 'UEFA'dan 2+2 yıl men ceza çıkabilir' şeklinde ifadeler kullandığını iddia etmişti. Konuyla ilgili Trabzonspor Kulübü bir açıklama yaptı.
 
Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;
 
Bugün yerel bir gazetede çıkan “Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, UEFA’ya görüşmeye gitti” ve İstanbul’da kulübümüzün efsane futbolcularıyla yapılan toplantıda, “UEFA’dan 2+2 yıl Avrupa’dan men” şeklindeki haber gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımızın geçtiğimiz hafta UEFA ile herhangi bir görüşmesi olmadığı gibi, eski futbolcularımıza da bu tür bir ifade kullanmamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor