Trabzonspor transfere kilitlendi

"Daha dikkatli transfer yapacağız"

Trabzonspor transfere kilitlendi
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Kaliteli futbolcularla kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un Genel Sekreteri Gençağa Meriç, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Açıklamalarda bulunan Meriç şunları söyledi:  

"Gençlerbirliği karşısında cezalı oyuncularımız var ama neticede iki takımda 11 kişiyle sahaya çıkacak. Cezalı olsun olmasın çıkıp maçımızı oynayacağız. Antalyaspor maçında önemli pozisyonlardan yaralanamadık. Artık daha dikkatli olacağız. Gol yemeden gol atmayı başarmamız lazım. Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz."

"TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydeden Genel Sekreter Meriç, "Devre arasında eksik olan bölgelerimizi güçlendireceğiz. Direk oynayacak oyuncular alacağız. Forvet, orta saha ve savunma için istediğimiz kalitede futbolcuları kadromuza katmaya çalışacağız. Devre arası transferi zor oluyor ancak transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Bu konuda yaklaşık 1 aydır çalışmaları sürdürüyoruz. Devre arasında kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor