Öğretmenlere muhteşem kutlama..

7 okul, iki dershane ve bir Dernek bir araya geldi.

Öğretmenlere muhteşem kutlama..

Trabzon’da 7 okul, iki dershane ve bir Dernek 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir araya geldi.  Yapılan organizasyonda emekli öğretmen Fadıl Yoloğlu ve İbrahim Sevim (Laz İbo) sahne aldılar. 

Önceki akşam 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Aliye Aşırbaylı Anaokulu, Kaşüstü İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Affan Kitapçıoğlu Ortaokulu, İMKB Ortaokulu, Çimenli Ortaokulu, Yomra Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Artıbir Dershanesi, TEEM Dershanesi ve Umut ve Yaşam Derneği’nin katıldığı gecede öğretmenler bir araya geldi. 

Bu özel akşamda sahne alan Fadıl Yoloğlu ve İbrahim Sevim de şarkılarıyla geceye renk kattı. Tüm masalarda özel hazırlanan pastalarla kutlama yapılırken çeşitli sürprizlerde hazırlandı. Hareketli şarkılara da eşlik eden öğretmenler finali horonla yaptılar.   









HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim