Trabzonspor seçim sonucu - Trabzonspor'un yeni başkanı kim oldu?

Trabzonspor bu hafta sonu seçimli kongreye gitti. Bordo mavili kulübün başkanlık seçiminde neler oldu,kim ne kadar oy aldı? Tüm detaylar burada olacak Trabzonspor kongreye 3 başkan adayıyla gitti. Başkanlık için Muharrem Usta,Celil Hekimoğlu ve İbrahim Ha

Trabzonspor seçim sonucu - Trabzonspor'un yeni başkanı kim oldu?

Trabzonspor bu hafta sonu seçimli kongreye gitti. Bordo mavili kulübün başkanlık seçiminde neler oldu,kim ne kadar oy aldı? Tüm detaylar burada olacak

Trabzonspor kongreye 3 başkan adayıyla gitti. Başkanlık için Muharrem Usta,Celil Hekimoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarıştı. Büyük bir katılımın gerçekleştiği kongrede 9 Bin 997 üye 20 sandıkta oy kullandı. Saat 16.00'da biten oy kullanma işleminin ardından oy sayılma işlemine geçildi. 

Hayri Gür Spor Salonun'da gerçekleşen kongrede başkanlık yarışı kıran kırana geçerken sandık sayımı sonunda Muharrem Usta 3061 oyla başkan olurken Celil Hekimoğlu 3041 oyla ikinci oldu.

KONGREYİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başkan adayları neler söyledi;

hekimoglu.jpg

Celil Hekimoğlu: Bir yıldır çalışmalara başladım. B ir çoğunuzla konuştum. tartıştım. Bugün buarada huzurlarınızda karşınızdayım Trabzonsporumuzun en büyük pğroblemi birlik ve beraberlik. ben bu sorunu ortadan kaldırmak için Trabzon'da yaşayan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Kadromuzda Trabzon'un saygın iş adamları ve Trabzonspor'a gönül vermiş insanlar var. Bir çok dnefalar bir araya geldik. fikirlerinizden faydalandık. biz Trabzonspor'u hep beraber yönetmeye talibiz. Seçildiğimizden sonra bu birlikteliği hep beraber sağlayacağız.
muharrem-usta-001.jpg

Muharrem Usta : 2,5 sene öncede yine buradaydık. O günlere baktığımızda doğrusuyla yanlışıyla muhakeme ediyoruz. Bugün çok değerli bir kadroyla buradayız. geliyoruz çünkü buna ihtiyacımız var. çeşitli sıkıntılarla mücadele ettik. 2010-2011 yılında elde ettiğimiz şampiyonluğu içimizden kimse sökemez. Trabzosnpo büyük bir marka. Trabzonspr dünyaya mal oldu ve dünya markası oldu. Trabzonspor u kadar değerli bir marka. Trabzon'umuzu bütünn güçlerimizi birleştirerek Trabzonspor'u şaşalı günlerine getireceğiz. Trabzonspor'u tekrar ayağa kaldıracağız ve 8. şampiyonluğa koşacağız.

haciosmanoglu-001.jpg

İbrahim Hacıosmanoğlu: Herkesin bir hayali vardır. Bizimde bir çocukluk hayalimiz vardı. Cenabı Allah bunu bize nasip etti. Yaklaşık 3,5 yıl önce Trabzonspor delegeleri bizi bu göreve getirdi. Ben seçimleri kazandıktan sonra Trabzosnpor'u mahkeme kapılarına taşıdılar. Genel Kurul iradesine saygısızlık yapmak kimsenin haddine değildir. Ben buna inanıyorum. Biz rahat çalışamadık. Mahkemelerle bir taraftan uğraşırsınız. Kendini Trabzonspor'un sahibi sananlar sizle uğraşır. Şartlarımız çok ağır. Ben diyorum ki Aralıkta kongre var. Sportif ve ekonomik manada çökmüş bir takımı napacaksınız. Bırakın rahat çalışalım delege kongede kimi seçerse o olsun başkan. Trabzonspor battı dediler. Trabzonspor hiçbir zaman batmaz. Borç 400 milyon lira. Benim de hatam var. Ülkede bir çalkalanma oldu. Kurlarda farklılık oldu. Bizim artırdığımız 200 milyon liralık borcun 150  milyonu kendi içinden kaynaklanan borç. Sportif başarı konusunda istediğimizi yapamadık ama Trabzonspor tarihinde 2 defa UEFA'da gruplardan çıkma başarısı gösterdi. Hakem hataları ile şampiyonluktan bizi uzaklaştırdılar. Bize eleştiri getirdiler. Kavga ederek bir yere varamazsınız diye bizi eleştirenler, hukuki mücadelemiz devam ediyor. Federasyonun da içinde olalım, hem orada güçlü olalım kavga etmeyelim. Önemli oyuncular aldık. Sezona başladık. Kimse tahmin etmiyordu. Trabzonspor'un önünü erken keselim yukarı çıkarsa sıkıntı yaratır dediler. Bize operasyon yaptılar. Bu operasyonun içeride ve dışarıda kolları var. Biz federasyona arkadaşlarımızı koyduk. İki senedir kavga ediyorduk. Bizim haklarımızı yiyordular. Şimdi etmiyoruz. Yine hakkımızı yiyorlar. Evet hamle hatalı oldu. Ama son sezonda Trabzonspor Trabzon'da hakem hataları ile maç kaybetmedi. Antep maçından sonra olaylar oldu. Bu topraklarda yaşayan insanların haysiyet ve onuru ile oynadığınızda onlar susacak insanlar değil. 

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta kimdir?

Sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla adını duyuran Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi.  1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical park'ın temellerini attı. Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Usta, uzun süre Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanlığı yaptı.  Aynı zaman da İstanbul Ticaret Odası Sağlık Komsiyonu üyeliği de bulunan Muharrem Usta, sağlıkta yaptığı yatırımların yanı sıra spora ve sporcuya verdiği desteklerle de tanınıyor. Muharrem Usta evli ve üç çocuk babasıdır.
 
Muharrem Usta'nın vaatleri nelerdi?
 
Muharrem Usta'nın en önemli vaadi Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yapan teknik direktörMircea Lucescu'ydu. Dünya kulübü olmak gerektiğini öne süren Usta Trabzonspor teknik direktörlüğüne Mircea Lucescu'yu getirmek istiyordu.
 
Muharrem Usta'nın yönetim listesi;
 
Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof.Dr.İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof.Dr.Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy, Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor