Trabzonspor o karara sevindi

Trabzonspor'dan deplasman yasağının kalkması ile ilgili açıklama yapıldı.

Trabzonspor o karara sevindi
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, taraftarlara deplasman yasağının kaldırılmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Futbola dostluk ve kardeşlik olarak bakıyorum. Rekabetin içerisinde bunun da olması gerektiğine inanıyorum. Eskiden böyleydi ve çok da keyifliydi" dedi, konuyla ilgili olarak  yöneticilere büyük görevler düştüğünü söyledi. 

Kulüpler Birliği Vakfı’nın yaptığı toplantı sonrasında, yeni sezonda Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor arasındaki deplasman maçlarına taraftar götürmeme uygulamasının kaldırılması yönündeki karar Trabzonspor cephesince olumlu karşılandı. 

Taraftar deplasman yasağı ile ilgili olarak konuşan bordo mavili kulübün Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, karara sevindiklerini söyledi. Bülbüloğlu, futbola dostluk ve kardeşlik olarak baktığını belirterek, "Rekabetin içerisinde bunun da olması gerektiğine inanıyorum. Eskiden böyleydi ve çok da keyifliydi. Bu yapılabilirse, futbolun çok daha keyifli hale geleceğini düşünüyorum. Trabzon'a gelen herkes bizim misafirimizdir. Alınan bu kararın ardından çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Biz de gidip deplasmanlarda takımımızı destekleyelim. Tabi ki bu bir olgunluk gerektiriyor ve  yöneticilere de büyük iş düşüyor. Verecekleri dostluk mesajları ile bu kararı destekleyip, kin ve nefret ortamından çıkarmamız gerekiyor. Öyle olduğu zaman futbol daha keyifli hale gelecektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor