Trabzonspor idmanında şok gelişme!

Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un bugünkü idmanında şok eden bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Şota Arveladze idman sırasında Cavanda'yı sahadan kovdu. Bordo mavililer antrenmanda çift kale maç yaparken bir pozisyonda Mehmet Ek

Trabzonspor idmanında şok gelişme!

Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un bugünkü idmanında şok eden bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Şota Arveladze idman sırasında Cavanda'yı sahadan kovdu.

cavanda-001.jpg

Bordo mavililer antrenmanda çift kale maç yaparken bir pozisyonda Mehmet Ekici, Cavanda'nın koşu yoluna pas gönderdi. Ancak Cavanda bu topa hareketlenmedi. Bu pozisyon sonrasında verilen su molasında Mehmet, Cavanda'ya "Herkes koşacak, daha çok savaşmalıyız" dedi. Mehmet'in sözlerine Cardozo'da destek verince Cavanda el hareketleriyle birlikte kendini savundu. Bu diyalogların ardından teknik direktör Şota Arveladze gerginliğin büyümemesi için Cavanda'yı soyunma odasına gönderdi ve yerine Salih'i oyuna aldı.

İŞTE O AN;

Tuncay Lakot ve Yunus Emre Sel Cavanda olayını yorumladı;

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor