Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor için daha iyi tur senaryosu olamazdı

Trabzonspor belki de gelinen noktada sezonun en kritik maçlarından birini Başakşehir'e karşı oynadı ve sahadan galip ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi.

Trabzonspor maç genelinde rakibe karşı üstünlüğünü kurarken, hem üretkenlik açısından olumlu işler yaptı hem de fazla pozisyon vermedi.

Son haftalarda alınan galibiyetler, Başakşehir maçındaki iyi oyun ve turla pekişti. Özellikle son maçlarda, takım savunmasının geçtiğimiz maçlara oranla çok daha derli toplu olduğunu gözlemliyoruz.

Trabzonspor açısından değerlendirirsek, Ziraat Türkiye Kupası'nda sadece Başakşehir saf dışı kalmadı. Aynı zamanda kupa için iki iddialı takım olan Galatasaray ve Fenerbahçe de yarışta saf dışı kaldı.

Elbette hiçbir rakip kolay şekilde ekarte edilmiyor ancak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kupaya veda etmesi, hiç şüphesiz Trabzonspor için önemli bir avantaj.

Trabzonspor, beklentilerin gerisinde kaldığı sezonda Ziraat Türkiye Kupası'nı alabilirse, bundan daha iyi bir teselli olmaz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR