Trabzonspor gelir hedefini aştı!

Trabzonspor'dan müjdeli haber

Trabzonspor gelir hedefini aştı!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 120 milyon liralık gelir hedefini aştıklarını belirtti, "2017 yılında bunun sürekliliğini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

UEFA'nın mali açıdan denetim altında tuttuğu bordo mavili takımın Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu, göreve geldikleri günden bu yana mali açıdan önemli yol aldıklarını söyledi. DHA’ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulunan Bülbüloğlu, kulübün gelirlerinin şu anda 120 milyon lirayı aştığını dile getirirkem şöyle konuştu:

"GELİRLER KALICI OLMALI"

"Şu anda 120 milyon lirayı aşan gelirin 2017 yılında da sürekliliğini sağlamamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Kombine satışlarını da tamamlayarak iyi bir gelir elde etmeyi hedefliyoruz. Localarımızın da büyük çoğunluğu satıldı. Kalanların yakın zamanda biteceğine inanıyoruz. Ayrıca kulübün giderlerini de düşürmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler