Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için gözler TFF'ye çevrilmişti! PFDK sevkleri konusunda yeni gelişme

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele sonrası gözler TFF'ye çevrilmiş durumda. PFDK sevklerinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için gözler TFF'ye çevrilmişti! PFDK sevkleri konusunda yeni gelişme

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelmiş ve gergin geçen maç sonrası gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrilmişti.

TFF Hukuk Müşavirliği dün itibarıyla 1, 2 ve 3. Lig'e dair PFDK sevklerini açıklarken, Süper Lig maçlarına dair bir karar yayınlamamıştı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele için detaylı incelemelerin devam ettiği ve PFDK sevklerinin bugün de açıklanmayacağı ifade ediliyor.

TFF Hukuk Müşavirliği'nin, Trabzonspor - Fenerbahçe maçına ilişkin olarak incelemelerini sürdürdüğü kaydedilirken, PFDK sevklerinin önümüzdeki haftaya bırakıldığı öne sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor