Trabzonspor'dan KAP'a satış açıklaması

Trabzonspor isim hakkını sattığını KAP'a bildirdi

Trabzonspor'dan KAP'a satış açıklaması
Trabzonspor, iletişim sektörüyle ilgili sektörde isim hakkını Telekomünikasyon Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Ticaret A.Ş'ye satacağını açıkladı. Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada konuyla ilgili bilgi verildi.

İşte o açıklama;

Şirketimizin sahip olduğu Trabzonspor İsim Hakkının, diğer tüm alanlarda kullanım hakkının şirketimizde kalması kaydıyla, sadece" Telekomünikasyon ve İletişim sektöründe" kullanılması ile sınırlı olmak üzere Trabzonspor Telekomünikasyon Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Ticaret A.Ş.'ye satılması hususunda müzakerelere başlanmıştır. Şirketimiz tarafından Trabzonspor İsim Hakkının " Telekomünikasyon ve İletişim sektöründe" kullanım bedelinin tespiti için Sermaye Mevzuatına uygun Değerleme Raporunun hazırlanması hususunda çalışmalara başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor