Tekelioğlu: "Bu takımın tarihine..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Bursaspor maçından galibiyetle dönmek istediklerini belirtti. Tekelioğlu, "Eksiklerimiz var ama asla bu mazeretlerin arkasına sığınmayız. Çok iyi hazırlandık ve tek düşüncemiz kazanmak. Hem futbol olarak bekle

Tekelioğlu: "Bu takımın tarihine..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Bursaspor maçından galibiyetle dönmek istediklerini belirtti.

Tekelioğlu, "Eksiklerimiz var ama asla bu mazeretlerin arkasına sığınmayız. Çok iyi hazırlandık ve tek düşüncemiz kazanmak. Hem futbol olarak beklentilere cevap vereceğimizi hem de kazanıp ligde bir tırmanışa geçeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Türkiye Kupası'ndaki başarılı işleri lige de yansıtmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Yeni yılla birlikle yeni bir sayfa açmamız ve puan durumunda hızla tırmamız gerek. Çünkü şimdiki durumumuz bu takımın tarihine, geleneklerine yakışmıyor. Tüm gücümüzle savaşacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor