Süper Lig'de şampiyonluk oranları yeniden değişti! İşte o oranlar

Süper Lig'de Beşiktaş - Trabzonspor derbisinin oynanacağı 10. hafta öncesinde İddaa Risk Yönetim Kurulu şampiyonluk oranlarını bir kez daha güncelledi.

Süper Lig'de şampiyonluk oranları yeniden değişti! İşte o oranlar

ADANA DEMİRSPOR
Deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan ve ligin şu andaki lideri Adana Demirspor'un şampiyonluk oranı 25,00 olarak belirlendi. Akdeniz ekibi ligde bu hafta deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

KONYASPOR
Geçen sezonun ardından bu sezonda gösterdiği performansla dikkatleri çeken Konyaspor bu hafta deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlıların şampiyonluk hitmaline 20,00 oran verildi.

BAŞAKŞEHİR
Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile ilk yenilgisini ligin dokuzuncu haftasında alan Başakşehir'in şampiyonluk oranına 8,00 oran verildi. İstanbul temsilcisi ligin 10. haftasında sahasında İstanbulspor'u konuk edecek.

TRABZONSPOR
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan bordo-mavililer son olarak sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Bu sezon da şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor'un şampiyonluk oranı 4,50'den 5,00'e yükseltildi.

BEŞİKTAŞ
Dokuzuncu haftada deplasmanda Giresunspor'u mağlup eden Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı 4,75'ten 4,25'e düşürüldü. Siyah - beyazlılar ligde bu hafta sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

GALATASARAY
Geçtiğimiz haftayı bay geçen sarı-kırmızılıların şampiyonluk oranı 3,60'dan 3,50'ye düşürüldü. Galatasaray bu hafta deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.

FENERBAHÇE
Sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-4 ile geçen sarı-lacivertliler şampiyonluğun favorisi olarak gösteriliyor. Fenerbahçe 'nin şampiyonluk oranı 3,15'ten 3,00'e düşürüldü. Sarı-lacivertliler ligde bu hafta depaslamda Ankaragücü'ne konuk olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler