Şota'dan Trabzonspor kurası değerlendirmesi! "İyi oynanmayan 2-3 maçı..."

Trabzonspor'un rakibi Karagümrük'te Teknik Direktör Şota, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki eşleşmeye dair değerlendirmelerde bulundu.

Şota'dan Trabzonspor kurası değerlendirmesi! "İyi oynanmayan 2-3 maçı..."

Karagümrük Teknik Direktörü Şota, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile eşleşmelerine dair açıklamalarda bulunurken, bordo mavili takımdan kiralanan Teklic ve Kourbelis için de konuştu.

Şota'nın değerlendirmeleri şu şekilde;

"Teklic yetenekli, Kourbelis zeki bir futbolcu"

Bence Teklic çok yetenekli bir çocuk. İki üç farklı pozisyonda oynayabiliyor. Belki direkt Trabzonspor'un ilk 11 oyuncusu olmayabilir. Bize gelişim göstersin diye kiralandığını düşünüyorum. Kourbelis ise daha tecrübeli ve pozisyonunu bilen zeki bir futbolcu.

"Trabzonspor iyi oynamadığı 2-3 maçı da kazandı"

Trabzonspor kadrosunda kalite yüksek olunca bu tür seriler yakalanabiliyor. Birkaç maç sorun olabiliyor ancak kadro tam takım olunca, büyük takımlar galibiyet serileri yakalayabiliyor. Anadolu takımları ise böyle galibiyet serileri yakalamakta zorlanıyor. Belki yenilmeme serisi olabiliyor ama 6-7 maçlık galibiyet serileri çok mümkün olmuyor. Büyük takımlarda kadro iyi, seyirci de var. Mesela Trabzonspor'un maçlarını da izledim. İyi oynanmayan 2-3 maçı da kazandılar. Büyük takımların böyle avantajları var.

"Trabzonspor maçı kolay olmayacak"

Trabzonspor maçı elbette zor olacak. O gün kimler oynayacak, eksikler olacak mı? Bunlar da önemli olacak. İki maçlı bir tur. Stratejiler olacak. Kolay olmayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor