Şota ve Hurma'dan Hacıosmanoğlu'na rapor

Trabzonspor'da teknik direktör Şota, futbolculardan aldığı özeleştiri sonrasında Süleyman Hurma ile birlikte soluğu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanında aldı. Başkan sordu, Hurma ve Şota cevapladı. Başkan, "Maç kazanılır kaybedilir. Ama Galatasaray ma

Şota ve Hurma'dan Hacıosmanoğlu'na rapor

Trabzonspor'da teknik direktör Şota, futbolculardan aldığı özeleştiri sonrasında Süleyman Hurma ile birlikte soluğu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanında aldı. Başkan sordu, Hurma ve Şota cevapladı.

Başkan, "Maç kazanılır kaybedilir. Ama Galatasaray maçında kazanmak için herşeyi yapan takım, Osmanlıspor maçında nereye gitti?" diye sordu. Buna Şota'nın cevabı, "Emeklerinin karşılığını alamayan futbolcular mental olarak düşüş yaşadılar. Akılları hakları hakem tarafından çalınan Galatasaray maçında kaldı. Onları bu maça mental olarak hazırlayamayan suç bende" dedi. Şota oyuncularını korurken, Osmanlıspor maçının bir istisna olduğunu tekrarlanmayacağını anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor