Şota: Hala mutlu değilim!

Trabzonspor, 4 maçlık yenilgi serisinden sonra Sivasspor’u deplasmanda mağlup ederek bir nefes alırken, teknik direktör Şota galibiyete dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.   Karşılaşmaya sıradışı bir kadro ve oyun düzeniyle çıkan, ancak skor üstünlüğ

Şota: Hala mutlu değilim!
Trabzonspor, 4 maçlık yenilgi serisinden sonra Sivasspor’u deplasmanda mağlup ederek bir nefes alırken, teknik direktör Şota galibiyete dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
 
Karşılaşmaya sıradışı bir kadro ve oyun düzeniyle çıkan, ancak skor üstünlüğünü yakaladıktan sonra normal sisteme dönen Bordo-Mavililer’in hocası, 3 puanı sadece tebessümle karşıladığını anlattı. 
 
Psikolojik açıdan çok zor bir sınav verdiklerini belirten Trabzonspor’un teknik patronu, “Zor bir maçtı. Kredimiz bitmişti, kazanmaktan başka bir çözüm yoktu. Yani sadece tektik-taktik değil, işin psikolojik boyutu da vardı. Üstesinden gelmek, soluklanmak güzel. Ancak mutlu musun, diye sorarsanız hala mutlu değilim. Çünkü öyle ya da böyle, çeşitli sebeplerden dolayı kritik puanlar kaybettik. Bir galibiyetle bunu telafi etmemiz mümkün olamaz. O nedenle gerçek anlamda gülmek için daha vakit var, şu an tebessüm modundayız” ifadelerini kullandı.
 
Hedef: Sezon başı havası
 
Daha iyi bir Trabzonspor ve yeni bir seri için her yolu, alternatifi denediklerini de sözlerine ekleyen Şota şöyle devam etti: Uğraşıyoruz, hatalarımızdan dersler çıkarmaya, bir daha aynısını yapmamaya çalışıyoruz. Bunun için alternatif oyuncular da sistemler de deneyebiliriz. Sonuçta hepsi futbolun içinde olan şeyler. İnşallah kısa sürede sezon başındaki havamızı yakalayacağız. O hava da bize istediğimiz skorları getirecektir.    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor