Soner: "Yine buradayım ve zamanı gelince..."

Trabzonspor'da sezon başında kadro dışı bırakılan ve devre arasında affedilen futbolculardan Soner Aydoğdu, Adanaspor maçında Muhammet Beşir'in golüne yaptığı asistle Sadi tekelioğlu'ndan da övgü aldı. Kadro dışı kaldığı süreçte çok sıkıntılar yaşadığını

Soner: "Yine buradayım ve zamanı gelince..."

Trabzonspor'da sezon başında kadro dışı bırakılan ve devre arasında affedilen futbolculardan Soner Aydoğdu, Adanaspor maçında Muhammet Beşir'in golüne yaptığı asistle Sadi tekelioğlu'ndan da övgü aldı.

Kadro dışı kaldığı süreçte çok sıkıntılar yaşadığını belirten Soner, "O dönemde yanımda olan herkese, özellikle 1461 Trabzon kanadına teşekkür ediyorum. O dönemle ilgili konuşacak çok şey var. Ama her şeyin de yeri ve zamanı var. Herkes şunu bilsin ki; o zaman hakkımda yapılan açıklamaların hiçbiri doğru değildi. O dönem fazla konuşmaya hakkımız da yoktu. Ama bizim için öyle açıklamalar yapıldı ki, dışarı çıkamaz olduk. Bu konular hakkında çok daha iyi duruma geldiğimde konuşacağım. Bu takımda 4'üncü sezonum. İlk senem hariç sürekli benim adım yazıldı, çizildi. Ama çok şükür ki hala buradayım. Hiçbir zaman yılmadan çalıştım. İyi veya kötü elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Oynattılar, sahada elimden geleni yaptım. Oynatılmayınca da kimseye sıkıntı çıkarmadım. Şimdi yine buradayım ve elimden geleni takım için yapmaya çalışıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor