Şamil Ekinci; "Trabzonspor ağlama duvarı değildir"

Trabzonspor tarihinin en başarılı başkanı olarak akıllarda yer etmiş Şamil Ekinci bir açıklama yayımladı. İşte o açıklama; Mevcut başkan ve yönetimin yeniden aday olduklarını hayretle öğrendim. Trabzon ve Trabzonspor'u yerin dibine batırdıktan sonra hangi

Şamil Ekinci; "Trabzonspor ağlama duvarı değildir"

Trabzonspor tarihinin en başarılı başkanı olarak akıllarda yer etmiş Şamil Ekinci bir açıklama yayımladı.

İşte o açıklama; Mevcut başkan ve yönetimin yeniden aday olduklarını hayretle öğrendim. Trabzon ve Trabzonspor'u yerin dibine batırdıktan sonra hangi yüzle ve hangi cür'etle buna tevessül ettiler anlamak mümkün değil. Seçildikleri ilk geceden beri fiyasko üstüne fiyasko ürettiler. Altı tane hoca, onlarca futbolcu, hepsinde başarısız oldular.

Trabzonspor ne deneme tahtası nede ağlama duvarıdır. Profesyonel futbolun temel kuralı, başarısız olan gider.

Takımı 4. haftadan itibaren bariz bir hakem kıyımınauğradığı açık ve nettir. Bununla birlikte başarısızlığın ana nedeni futbolcuların geçen sezondan beri alacaklarının maaş ve prim ve transfer taksitlerinin ödenmemesidir. Nitekim yabancı futbolcularbu sebeple Trabzonu terk etmektedirler. Yakında bunlara yerlilerde katılacaklar ve kulüp tamamen iflas edecektir. Kendi keyifleri için özel uçak kiralayıp hakem dövmeye gitmek için nasılsa para savurmaktadırlar. Kulübü borç batağına saplamışlar ve itibarını sıfırlamışlardır.

Berabere biten Gaziantep maçından sonra hakemleri bir odaya kapatıp, savunmasız bu insamları 4 saat ölüm korkusu yaşatmaları Trabzonspor'luluğa hiç yakışmamıştır.

Aralarında ne yazıkki tıp doktoruda olan bu 9 kişinin aldıkları cezalar çok hafif kalmıştır. Hiç yoksa ebedi boykot almalılar ve kamu hizmetlerinden mahrum bırakılmalıydılar.

Aldıkları para cezasını da kulübe yıksalarda sakın sevinmesinler. Eski başkanlar ve yöneticiler bu paraları onlardan kulübümüz adına söke söke tahsil edeceğiz.

Bu bilgisiz ve dirayetsiz yöneticiler yüzünden UEFA dan çok ağır ve acı yaptırımlar gelecek. Müsabakalardan men ve küme düşürme cezaları gibi. Bunların sebep olduğu tahribatı ve pislikleri  10 senede temizliyebilirmiyiz bilemem.

Trabzon kenti ayağa kalkmalı ve bunları durdurmalı ve cezalandırmalıdır.Başka Trabzonspor daha yok!

Saygılarımla,

Mustafa Şamil Ekinci

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor