Salih Dursun'dan gözdağı!

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Almanya'da sürdüren Trabzonspor'da UEFA Avrupa liginde oynanan Differdange karşılaşmasında ilk golü kaydeden Salih Dursun Cavanda'ya gözdağı verdi.Sağbek bölgesinde görev yapan Salih Dursun, yeni transfer Cavanda ile

Salih Dursun'dan gözdağı!

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Almanya'da sürdüren Trabzonspor'da UEFA Avrupa liginde oynanan Differdange karşılaşmasında ilk golü kaydeden Salih Dursun Cavanda'ya gözdağı verdi.

Sağbek bölgesinde görev yapan Salih Dursun, yeni transfer Cavanda ile forma için savaşacağını belirterek, "Cavanda'nın işi kolay olmayacak" dedi.

Differdange filelerini sarsan Salih, "Bizim takımımızda rekabet olması gerekiyor. Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez. Cavanda ile aramızda iyi bir rekabet olacak. Bu rekabet bize başarı getirecektir ve biz de kendimizi geliştiririz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor