Sadri Şener: "Trabzonspor bu işin altından kalkar"

Sadri Şener Haber61'e konuştu.

Sadri Şener: "Trabzonspor bu işin altından kalkar"
Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener iyi bir çalışma ile Trabzonspor'un bulunduğu durumdan çıkacağını söyledi.

Tonya’da düzenlenen bilim konferansına katılmak üzere Trabzon’a gelen Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Şener, “Transferlerde hata olmuş olabilir. Çok içinde değildim. Net bir şey söyleyemem. Galatasaray galibiyeti moral verdi. Yönetim iyi işler yaptı. Ekonomiyi düzeltiyorlar. Destek olmamız lazım. Yeni stad ile yeni bir Trabzonspor izleriz. Trabzon içinde yaşayan insanlardan alınırsa daha iyi olur. Bu tip insanlardan lazım şehrin nabzını tutabilmek için. Belki transferde doğru işler yapabilirse daha iyi olacaktır. Herkesin sahip çıkması lazım. Kombine alması lazım. Siyasetsiz Trabzon’da hiçbir şey olmuyor, olmadı da. Stat açısından ve ekonomik açıdan olsun destek var. Sadece bizim değil bütün kulüplerde var. Aşırıya kaçmamak üzere olsun diyorum.” dedi.

3 Temmuz süreci ile ilgili sorulan soru üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Şener, “Bizim hukukçularımızın zayıflığı. Beni mahkemeye verdiler hukukçulara fazla para verdim diye. Az para verdiler görüyoruz ne olduğunu. Biraz geri kaldılar. Bence daha önce biterdi. Daha iyi sonuç alınabilirdi.” İfadelerini kullandı.

Sadri Şener, Trabzonspor’un son durumu ile ilgili olarak ise, “Trabzonspor büyük bir camiadır. İyi transfer, iyi bir çalışma ile Trabzonspor bu işin altından kalkar. Kimse merak etmesin” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler