Sadıklar'ın durdu, yönetim bu davranışı anlayamadı!

Trabzonspor'da TFF seçimlerinin ardından yaşanan deprem etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Trabzonspor yönetiminin Yıldırım Demirören'i desteklemesi sonrası istifa eden 3 yöneticiden biri olan Köksal Sadıklar yaptığı açıklamayla tavrını net şekilde ortay

Sadıklar'ın durdu, yönetim bu davranışı anlayamadı!
Trabzonspor'da TFF seçimlerinin ardından yaşanan deprem etkilerini sürdürmeye devam ediyor.
 
Trabzonspor yönetiminin Yıldırım Demirören'i desteklemesi sonrası istifa eden 3 yöneticiden biri olan Köksal Sadıklar yaptığı açıklamayla tavrını net şekilde ortaya koydu. Seçim öncesi Demirören'in desteklenmesi halinde istifa edeceğinin sözünü verdiğini belirten Sadıklar, "ben bir söz verdim ve görevimden ayrılarak istifamı verdim. Demirören'in desteklenmesini kabul edemem. Dediğim gibi dik durarak sözümü tuttum" dedi.
 
Sadıkların bu açıklamasına cevaben konuşan başkan yardımcısı Yakup Aslan ise önce Sadıkları överek "Köksal bey çok delikanlı biridir. Verdiği sözü tutarak istifa ettiğini söyledi. Kendisi kulüp için çok faydalı. Dik bir duruş sergiledi ama biz istifasını kabul etmeyeceğiz." dedi.
 
Bu iki açıklamanın ardından Sadıklar duruşu ve kararıyla büyük övgü alırken göreve geldiğinden beri dik duruş diyen İHO'ya net bir örnek ve ders olduğu belirtildi.
 
Aslan'ın Sadıklar'ı onurlu duruşundan vazgeçirme çabası ise eleştiri konusu olurken Sadıkların yaptığı davranışı Aslan'ın da yapması gerektiği kaydedildi.
 
Aslan'ın seçimden önce istifa deyip seçimden sonra vazgeçmesi ise İHO başkanlığındaki süreçte yaşanan çelişkili duruşun bir yansıması olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor