Pilot irtifa kaybında KULE ÇOKTAN YIKILDI!

Trabzonspor yine tarihinin zor dönemlerinden birinden geçiyor. Trabzonspor sezona iyi bir giriş yapmasının ardından ani bir çöküşe girdi. Pilot takım 1461 Trabzon’da aynı şekilde kayıplara oynamaya devam ediyor. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimiyle birlikte

Pilot irtifa kaybında KULE ÇOKTAN YIKILDI!

Trabzonspor yine tarihinin zor dönemlerinden birinden geçiyor.

Trabzonspor sezona iyi bir giriş yapmasının ardından ani bir çöküşe girdi. Pilot takım 1461 Trabzon’da aynı şekilde kayıplara oynamaya devam ediyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimiyle birlikte başarısız tablolara imza atan Trabzonspor, ligde iki yıldır yokları oynarken bu sezonda oldukça kötü günler yaşıyor. Onlarca transfere ve değişilmeyen teknik adam kalmamasına rağmen başarılı olamayan Trabzonspor bir türlü istikrar yakalayamadı. Yapılan yanlışlar  bordo mavili camiayı bir muammaya doğru sürüklerken pilot takım 1461 Trabzon’un da Trabzonspor’dan bir farkı olmaması dikkatlerden kaçmıyor.

Hacıosmanoğlu yönetiminin göreve gelmesinin ardından başarısıyla dikkat çeken pilot takım bir anda dağıldı. Önce yönetim Hacıosmanoğlu ‘nun kendi kadroları çerçevesinde oluşturulurken başkanlığa da Şaban Bülbül getirildi. Bu noktadan sonra dağılmaya ve irtifa kaybetmeye başlayan pilot takım yanlış uygulamalar nedeniyle 2. Lige dahi düştü. Bu sezon PTT 1. Lige yeniden dönen 1461 Trabzon, oynadığı futbolla ve yapılan yaşlı oyuncu transferleri nedeniyle eleştirilerin odak noktası oldu.

Son yılların kötü dönemlerini geçiren Trabzonspor ve 1461Trabzon’un bu durumunun Aralık ayında gerçekleştirilecek kongreye büyük etkisi olacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor