Patlama vakti

Trabzonspor’un son transferi Marko Marin’in ikna sürecine dair detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Chelsea’nin daha önce 13 milyon Euro’ya Werder Bremen’den transfer ettiği ancak daha sonra Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht gibi takımlara kiralad

Patlama vakti

Trabzonspor’un son transferi Marko Marin’in ikna sürecine dair detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Chelsea’nin daha önce 13 milyon Euro’ya Werder Bremen’den transfer ettiği ancak daha sonra Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht gibi takımlara kiraladığı Alman yıldızla sportif direktör Süleyman Hurma’nın yanı sıra, bizzat teknik direktör Şota’nın da görüştüğü ve kendisiyle kurduğu temasın, transferi netleştirdiği öğrenildi.

‘Zirve yapacaksın’

Buna göre Bordo-Mavililer’in hocasının Marko Marin’e eski günlerini hatırlattığı ve “Seni tanıyorum, yeteneklerini biliyorum. Çok dolaştın, şimdiye kadar olmadı ama vakti geldi. Seni mutlaka oynatacağım ve ısrarcı olacağım. Patlama yapman için ideal zaman ve mekan burası. Trabzon’daki futbol ortamından ve hedeflerimizden de çok etkileneceğini biliyorum. İyi bir kadromuz var ve senin de burada kariyer zirvesi yapacağına inanıyorum “ ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İmza bugüne kaldı

Şota ile yaptığı zirveden sonra ikna olan ve ardından soluğu önceki gece Trabzon’da alan Marko Marin, dün de sağlık kontrolünden geçti. Herhangi bir sorunu bulunmayan Marko Marin’in imza töreni ise bugüne kaldı. 26 yaşındaki Alman futbolcunun bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Trabzonspor’a bağlayan imzayı atacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor