Onur'dan öz eleştiri!

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep kıvrak, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Elme Turu ilk maçında önceki akşam Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldikleri ve 1-0 galip ayrıldıkları Differdange karşılaşmasında önemli kurtarışlar yaparak yeni sezonda Trabzonsp

Onur'dan öz eleştiri!

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep kıvrak, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Elme Turu ilk maçında önceki akşam Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldikleri ve 1-0 galip ayrıldıkları Differdange karşılaşmasında önemli kurtarışlar yaparak yeni sezonda Trabzonsppor'un en etkili oyuncularından biri olacağını gösterdi.

Karşılaşma sonrasında öz eleştiri yapan Onur, sakatlık sürecinden tamamen kurtulduğunu ifade ederek, "Gerçekten çok özlemiştim. İyi de oynayınca moralim arttı. Ama şunu biliyorum, daha iyi olmalıyım. Kendimi geliştireceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor