Medjani: Beklediğimiz oyunu...

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Medjani UEFA Avrupa Ligi 2. öneleme turu ilk maçında karşılaştıkları Differdange maçı ile ilgili olarak bekledikleri gibi olmadığını belirtti.Bordo-mavili savunmacı zamanla çok daha iyi olacaklarını belirterek, "Differdang

Medjani: Beklediğimiz oyunu...

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Medjani UEFA Avrupa Ligi 2. öneleme turu ilk maçında karşılaştıkları Differdange maçı ile ilgili olarak bekledikleri gibi olmadığını belirtti.

Bordo-mavili savunmacı zamanla çok daha iyi olacaklarını belirterek, "Differdange maçında beklenen oyunu oynayamadık. Özellikle maçın ilk 20 dakikası bizim beklediğimiz gibi gitmedi diyebiliriz" dedi.

Cezayirli yıldız, "Eksiklerimiz tabii ki var ama önemli olan kazanmaktı. Bundan sonraki süreçte daha verimli maçlar oynayacağız" ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor